Offset verwerking

Naast het digitale drukken blijft offset druk altijd bestaan. Vooral met grotere aantallen is traditioneel drukwerk nog steeds het aantrekkelijkst. Daarnaast is het alleen op deze manier mogelijk om in Pantone® te bedrukken. Een combinatie van drukken met digitaal printen is natuurlijk ook mogelijk. Denk hierbij aan een basisbedrukking waarbij variabele data later ingeprint kunnen worden.
Uw huisstijl zal in principe altijd gedrukt worden. Zo kunnen wij altijd een correcte kleur garanderen tussen deze artikelen.

Doordat wij afgelopen 23 jaar zeer veel veranderingen hebben zien komen en gaan, kunt u ons een specialist noemen. Afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in nieuwe machines waaronder diverse goede afwerkapparatuur. Hierdoor kunnen wij zeer snel en accuraat uw drukwerk verwerken met de kwaliteit die u van een professional kunt verwachten.

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld flyers, folders & brochures kunt u snel en makkelijk een actie opzetten. Bijvoorbeeld aan het onder de aandacht brengen van een specifiek product of dienst.

Zakelijk drukwerk is een van de diensten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Het geeft vaak een eerste indruk van u, uw bedrijf en uw product of dienst. U wilt toch ook dat die goed overkomen...

Uw bedrijfs- of merknaam meer bekendheid geven gebeurt nog steeds met promotiemateriaal. Zo is het naast een pen of stressbal interessant om bijvoorbeeld een kalender, schrijfblok of onderlegger te bedrukken.

Als vereniging, sportclub ed. heeft u waarschijnlijk ook druk en/of printwerk nodig. Denk hierbij aan entreekaarten, maar ook clubboekjes of bijvoorbeeld uitnodigingen.