Digitale verwerking

Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Zo kunt u deze manier van produceren gebruiken voor gepersonaliseerde mailingen, kaarten, brochures etc. Met digitaal printen kunt u kiezen voor kleine oplages, maar door een snelle productie zijn grotere oplages geen enkel probleem.

Wij produceren al sinds 1999 digitaal drukwerk. Met de Xerox Document Center 250 is er rond 2009 een nieuw tijdperk gestart. Door de vele vernieuwingen, zoals verbeterde toners en energiezuinig verbruik van de machine en de uitgebreide rip hebben wij destijds de eerste stappen gezet naar een ecologisch verantwoord machinepark. In het verloop van de tijd zijn er diverse machines vervangen en bijgekomen. Op het digitale printvlak hebben wij o.a. een Xerox Digital Color Press 700i erbij gekregen. Door deze machine zijn wij in staat om u nog sneller en uitgebreider te bedienen.

Iedereen heeft wel eens te maken met een tekening, denk hierbij aan een bouwtekening of patroon. Bij Plamirel bent u dan aan het juiste adres voor het printen, kopiëren of scannen van uw document.

Een poster kan sfeer verhogend werken, maar ook een bepaald gevoel voor uw merk creëren. U kunt uiteraard ook reclame maken in de breedste zin. Full Colour, maar ook een basisprint kan al volstaan.

Met een slimme, goed opgezette mailing is de kans op een nieuwe prospect veel groter dan bijvoorbeeld met een advertentie. Daarnaast weet u exact wie de mailing krijgt en is een opvolging daardoor makkelijker.

Voor een jubileum, geboorte, huwelijk, etc. wilt u natuurlijk mensen uitnodigen. Tegenwoordig wordt dat steeds meer via social media gedaan. Onze ervaring leert dat deze uitnodigingen vaak verloren gaan.