uitnodigingen

Voor een jubileum, geboorte, huwelijk, etc. wilt u natuurlijk mensen uitnodigen. Tegenwoordig wordt dat steeds meer via social media gedaan. Onze ervaring leert dat deze uitnodigingen vaak verloren gaan.

Dit is de reden waarom men steeds vaker terug gaat naar een "ouderwetse" uitnodiging... het kaartje.
Een kaartje heeft meerdere voordelen. Men vind het leuk om een kaartje te krijgen. Maar bovenal bewaart men een uitnodiging sneller op een kast, aan een white/prikboard waardoor men sneller herinnerd wordt aan het heugelijke nieuws of aankomende festiviteit.

Een ander groot voordeel is dat u bij een uitnodiging in de zakelijke wereld een look & feel kan meegeven van bijvoorbeeld uw huisstijl of een bepaalde lijn van eerder gestuurde uitnodigingen. Zo kunt u de kaarten ook personaliseren of zelfs per persoon een andere foto gebruiken. Denk bij een bruiloft bijvoorbeeld aan kaarten voor dag en avondgasten waarbij een foto van de locatie geplaatst kan worden.

Doordat een uitnodiging heel persoonlijk gemaakt kan worden zijn er diverse mogelijkheden van onder andere papiersoort, maar ook qua type opdruk en zelfs qua vorm. Wij staan graag voor u klaar voor een gedegen advies.