promotiemateriaal

Voor een kleine presentatie is een volledig beklede beurstand veel te duur of niet nodig. Bij Plamirel kunnen wij u hiervoor altijd een passende, maar vooral snelle oplossing aanbieden. Denk hierbij aan een roll-up banner of pop-up wand

Met een roll-up banner kunt u heel snel bij een presentatie uw logo of ondersteuning van de presentatie uitrollen. Binnen 30 seconden kunt u de banner uitrollen en neerzetten. Als u deze banner niet gebruikt, kunt u hem veilig bewaren bijbehorende tas.
Bij een kleine beurs of opening wilt u toch wat groter uitpakken, hiervoor is een pop-up wand ideaal. Doordat dit een inklapbaar frame heeft kunt u deze wand in de bijbehorende koffer in de auto meenemen. Grote voordeel is dat extern transport in principe niet nodig is en u binnen een handomdraai een wand heeft opgezet.
Naast de diverse banners is een stoepbord of kliklijst op uw eigen locatie ideaal om uw product aandacht te geven. De maten hiervan variëren van A4 naar A0+.

Doordat de keuze in promotiemateriaal overweldigend kan zijn, staan wij graag voor u klaar om een passend advies te geven.