Belettering

Van smart tot vrachtwagen en van gevel tot wegwijsbord, alles wat hier tussen zit is bij Plamirel Tiel te bestellen. Doordat wij uitsluitend met gerenommeerde merken werken is de kwaliteit altijd goed en is je belettering voor jaren gegarendeerd. 

Autobelettering

De afgelopen jaren hebben wij al diverse voertuigen voorzien van reclame of versieringen. Naast de, inmiddels bijna standaard, logo stickers op de voordeuren of achterklep kunnen wij je voertuig ook voorzien van een, deels, Full Colour wrap met foto’s van je product of gewenste huiskleur.

Zo hebben wij in het verleden boten, heftrucks, bestelbussen en vrachtwagens voorzien van een wrap.

Indoorsignage

Meestal denkt men aan inpandige bewegwijzering, maar ook het plaatsen van gefreesde teksten en/of logo’s kun je door ons laten maken. Raamfolie in diverse materialen zijn natuurlijk ook geen probleem.

Zo kun je one-way vision, melkglas, spiegel folie ed. bij ons laten maken met of zonder uitgesneden tekst.

Heb je interesse of wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn? Bel, app of mail ons en wij helpen je graag om voor jou de beste oplossing te vinden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.