Bouwtekeningen

Een bouwtekening printen of kopiëren is vaak niet zo makkelijk. De afmeting is meestal te groot om zelf te verwerken. Bij Plamirel staan we graag klaar om je hier mee te helpen. We kunnen de tekeningen kopiëren, printen en/of scannen.
Dit kan in kleur of zwart/wit en van nieuwe tekeningen tot tekeningen met ervaring.

Qua formaten kunnen wij van A2 tot A0++ produceren. De langste tekeningen die wij ooit geprint hebben waren ruim 6 meter lang.

Daarnaast kan de tekening ook nog gelamineerd worden zodat deze op de bouwplaats of in de tuin bij nat weer gewoon te gebruiken is.


Printen

Lever via mail of WeTransfer je PDF bestanden aan en wij printen deze in  A2, A1, A0 tot A0++ voor je uit. We printen de gekleurde tekeningen standaard in kleur uit, wil je dit liever niet, dan graag even doorgeven. We vouwen tekeningen altijd naar A4, maar als je dit liever niet hebt rollen we ze natuurlijk graag op.

Kopiëren

Oude bouwtekeningen of waar aantekeningen op staan kunnen wij uiteraard ook kopiëren. In het zwart wordt dit met een laserprinter geproduceerd zodat je latere wijzigingen nog weg kunt gummen. De kleur afdrukken zijn altijd met inkjet geprint en is hier minder geschikt voor.

Scannen

De oude of aangepaste tekeningen kunnen ook voor je gescand worden.
Dit kan in diverse bestandtypes zoals PDF, JPG en/of TIFF. Dit is o.a. ideaal voor revisies, natekenen en/of archivering. Voor het scannen van een archief ben je bij ons ook op het juiste adres

Afwerking

De tekeningen kunnen naast het vouwen in diverse afmetingen ook gelamineerd worden. Doordat we deze volledig insealen worden ze vochtbestendig. Hierdoor zijn ze buiten in bijna ieder weertype te gebruiken.
Standaard gebruiken wij hiervoor mat laminaat aan de zichtzijde. Door de matte toplaag kun je nog aantekeningen e.d. maken op de tekening zelf.

Wil je meer informatie?

Bouwtekening

 

Plamirel in Tiel maakt naast o.a. borden, printwerk, autobelettering, vlaggen, posters en losse stickers ook jouw bouwtekeningen in kleur of zwart. Met onze apparatuur en door gebruik te maken van A-kwaliteit materiaal maken wij je kopie of print duidelijk leesbaar.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.