Printen

Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine en grotere oplages. Doordat met printen geen droogtijd van de inkt nodig is kunnen we snel je bestelling verwerken. In sommige gevallen zelfs al binnen 30 minuten.

Naast het zakelijke en commerciële printwerk wordt digitaal drukwerk ook gebruikt voor uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of een basis kaart uit een van onze boeken kiezen. Helaas staat dit momenteel nog niet online. 

Digitaal printen wordt ook gebruikt om je mailing, uitnodiging, brochure etc. extra persoonlijk te maken door variabele data te gebruiken. Los van een adres kan in de tekst ook nog een naam  ed. gebruikt worden. Zo wordt je uitnodiging persoonlijker of je brochure oogt net wat persoonlijker dan die van je concurrent.

Er is weinig dat we niet kunnen verwerken. Heb je een idee, wil je even sparren of loop je tegen een grafische uitdaging? Bel, app of stuur ons en mail en we staan voor je klaar.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.