Voertuigbelettering

De makkelijkste manier om reclame te maken is met een voertuig in het algemeen. Denk aan een bestelbus, aanhangwagen, vrachtwagen, personenauto, bouwmaterieel, brommer, bakfiets etc.
De mogelijkheden zijn enorm groot. Zo kun je kiezen om alleen het logo op de zijkant te zetten, maar ook wrappen is een goede mogelijkheid.
Maar ook belettering met reflecterende folies zijn geen probleem.

Afhankelijk van de gewenste toepassing, kwaliteit en levertijd van de opdracht kunnen wij samen met u bepalen op welke manier het voertuig beplakt moet worden. We maken graag een afspraak om je wens en mogelijkheden in kaart te brengen

Plamirel in Tiel levert naast o.a. borden, printwerk, bouwtekeningen, vlaggen, posters en losse stickers hoogstaande voertuigbelettering. Met onze moderne apparatuur en door gebruik te maken van A-kwaliteit materiaal wordt uw voertuig een echt pareltje uit de Betuwe.

Wij maken graag een ontwerp van jouw auto. Vul het contactformulier in, upload jouw logo en binnen een paar werkdagen ontvangen je het ontwerp.

Interesse in onze belettering?

Autobelettering

Als je een foto hebt van je voertuig, dan graag hier uploaden en meesturen.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.