Vlaggen

Met een vlag heb je een extra attentiepunt. Snel en relatief voordelig aandacht trekken is met een banier, vlag, beachflag of kioskvlag te realiseren. Met een logo of helemaal Full Colour bedrukt, het is allemaal mogelijk.

Banieren

Staande vlaggen in verschillende afmetingen zijn met een groter oppervlak dan een standaard vlag ideaal voor bijvoorbeeld slogans of als de vlaggenmast verder van de weg staat.

Deze vlaggen hebben bijna altijd een tunnel bovenin waardoor ze altijd strak naar benden hangen

Vlaggen

De gouwe ouwe is natuurlijk een mastvlag. Leuk als je geslaagd bent of er een evenement is, maar natuurlijk ook voor een logo aan de gevel van je (bedrijfs)pand. Doordat de vlag hangt zal deze meer wapperen door de wind, maar daardoor ook beter opvallen. Een bewegend beeld is altijd een natuurlijke aandachtstrekker.

Beachflag

Dit type vlag is natuurlijk niet te missen in ons assortiment. Een beachflag is binnen en buiten te gebruiken voor verschillende toepassingen. Denk eens aan een beurs promotie of opening van een opgeleverd project. Door de lengte steekt deze vlag boven de mensen uit zodat je net dat beetje extra aandacht hebt.

Heb je interesse of wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn? Bel, app of mail ons en wij helpen je graag om voor jou de beste oplossing te vinden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.