Expolinc & Plamirel

Onze focus ligt op kwaliteit. Daarom is onze keuze voor Expolinc een logische als het gaat om draagbare presentatiesystemen. Deze systemen hebben een levenslange garantie en zijn ook super makkelijk op te zetten. Met dit A-merk laat je ook de kwaliteit zien die jouw merk moet uitstralen aan potentiële klanten.

Deze producten kenmerken zich door een stijlvol design, duurzaamheid en gebruiksgemak. Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Combineer frames en bouw uw presentatie op zonder beperkingen. Kies uit rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes en creëer uw maatwerk stand. Alle onderdelen worden gekoppeld zonder gereedschap en elk frame staat op zichzelf, wat zorgt voor de de beste oplossing om eenvoudig een stand te bouwen. Complete pakketten zijn ook beschikbaar met verschillende verpakkingen.

We praten er graag verder over, maar nog liever laten we u alle mogelijkheden zien! Dit kan in de grote Expolinc showroom in Barneveld. Ook kunnen wij samen met de importeur een bezoek aan u brengen en ter plekke mogelijkheden tonen.

Instore presentatie

Voor indoor reclame zijn er diverse printmogelijkheden, maar je wil deze uiteraard ook kunnen presenteren. Met deze producten is dat snel en super makkelijk te realiseren.

Beursstands

Classic spandoek frames

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.