Over ons

Plamirel is het aanspreekpunt voor alles wat bedrukt moet worden. Door onze enorme ervaring is voor bijna iedere vraag een oplossing te vinden. Is de oplossing niet direct voor handen, dan blijven we zoeken totdat deze is gevonden.

Een zeer uitgebreid assortiment met onder andere stickers, lichtreclame, borden, relatiegeschenken, printwerk, drukwerk, posters, bouwtekeningen, plaatmateriaal, vlaggen, kleding etc. zorgt ervoor dat Plamirel het juiste adres is.

Dit assortiment bevat vele kwaliteitsproducten en wij nemen graag de tijd voor een goed advies en geven je, indien nodig, handige tips. Zo krijg je precies de producten geadviseerd die in jouw situatie de beste keus zijn.

Ontwerp & Design

Het is ook mogelijk om een ontwerp van bijvoorbeeld je huisstijl of ander te bedrukken materiaal bij ons te laten maken. Doordat wij gebruik maken van de laatste software zijn bijna alle bestanden te verwerken. Ook het omzetten van bestanden om producten via onze website te bestellen kunnen wij, vaak kosteloos, verzorgen.

Stuur ons een email of neem contact met ons op voor advies, meer informatie of een prijsopgave.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.